SIR x SPIJS

CHRISTMAS TAKE AWAY

 

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Geniet er dubbel zo hard van en bestel ons feestelijk menu voor een heerlijke avond zonder zorgen.

SIR en hun toekomstige eetwinkel SPIJS slaan de handen in elkaar en hebben twee menu’s uitgewerkt. Een classic menu met de mooiste producten van het seizoen en een veggie menu, waarin groenten de hoofdrol spelen. Beide menu’s bestaan uit een voor-, hoofdgerecht en dessert, met optioneel een tussengerecht. Als zoete afsluiter voorzien we nog een kleine extra.

Om het helemaal feestelijk te maken, hebben we een mooie selectie bubbels en passende witte & rode wijnen geselecteerd. Alle details vind je op ons bestelformulier, via de knop onderaan.

Bij het Classic menu starten we met een frisse salade van Europese kreeft, roodlof, radijsjes, veel groene kruiden en een intense vinaigrette op basis van de bisque van de kreeft. Een krokante desemtoast zorgt voor een mooie bite. Maak het gerecht helemaal feestelijk door het af te werken met de beste kaviaar.

Als extra is er keuze om een fijne ravioli van langoustine à la nage toe te voegen. Deze hoef je enkel op te warmen en rijkelijk te overgieten met een intense jus van de koppen, afgewerkt met zure room en fijne groentjes. Om het gerecht op te frissen voorzien we een frisse gremolata op basis van pistache.

Als hoofdgerecht maken we een rijkelijke ragout van Belgisch hert. Hierbij komt een klassiek appeltje met veenbes en een frisse witloofsalade. Als side dish is er keuze tussen een winterse gratin of verse aardappelkroketjes.

Als afsluiter kiezen we voor een hartverwarmend taartje op basis van donkere chocolade, hazelnoot praliné en gekonfijte sinaasappel.

Voor wie liever geen vis of vlees heeft, hebben we een feestelijk vegetarisch menu opgesteld, waarbij al de mooiste groenten van het seizoen aan bod komen: witloof, truffel, butternut, boschampignons, knolselder en spruitjes.

Maak jouw avond helemaal compleet met een aperobox, enkele losse hapjes of heerlijke (schuim)wijntjes.

Afhalen kan op 24 december tussen 11u en 13u in de nieuwe foodshop van SPIJS te Mariakerke (Speistraat 43). Het menu kan gemakkelijk tot 27 december koel bewaard worden.

Bestellen doe je via een eenvoudig formulier, door op onderstaande knop te klikken en dit voor zaterdag 17 december 10u ’s ochtends.

Instagram

Facebook

Speistraat 43

9030 Mariakerke

© 2022 Sir Catering - Alle rechten voorbehouden

Made by Mellowebdesign