SIR TAKE AWAY CHRISTMAS / NEW YEAR MENU

 

Na 2 jaar eindejaarsfeesten ‘en petit comité’, mogen we eindelijk terug samen met onze geliefden vieren. Om er ten volle van te genieten, bestel je ons feestelijk menu voor een heerlijke avond zonder zorgen.

We hebben twee menu’s uitgewerkt. Een classic SIR menu met de mooiste producten van het seizoen en een vegetarisch menu, waarin groenten de hoofdrol spelen. Beide menu’s starten met enkele appetizers, gevolgd door drie of vier gangen. Als sweet end smul je van onze signature chocolate bar.

Om het helemaal feestelijk te maken, hebben we een mooie selectie bubbels en passende witte & rode wijnen geselecteerd. Alle details vind je op ons bestelformulier, via de knop onderaan.

Bij het Classic SIR menu starten we met twee prachtige appetizers: een frisse bereiding van hert en een Gillardeau oester, die enkel nog even kort onder de grill moet.

Aan tafel starten we met hamachi, een mooie vis die licht wordt gepekeld en in fijne plakjes met koolrabi en gemarineerde peer wordt gedresseerd. Dit hoeft enkel nog afgewerkt te worden met een dressing op basis van dashi.

Als extra is er keuze om een fijne cannelloni van butternut met Europese kreeft en spinazie toe te voegen. Deze hoef je enkel op te warmen en rijkelijk te overgieten met een intense bisque van de kreeft. 

Als hoofdgerecht maken we een mooie rollade van fazant, gevuld met boschampignons en truffel. Hierbij komt een gratin van wintergroenten en een frisse salade.

Als afsluiter kiezen we voor een echte klassieker: tarte tatin van appel, met een mooie karamel op basis van cider en als fris accent een ijskoude, romige semifreddo.

Voor wie liever geen vis of vlees heeft, hebben we een feestelijk vegetarisch menu opgesteld, waarbij al de mooiste groenten van het seizoen aan bod komen: witloof, knolselder, rode biet, butternut, pastinaak en spruitjes.

Afhalen kan op 24 december of 31 december tussen 11u en 13u in onze keuken te Mariakerke (Speistraat 43). Het menu kan gemakkelijk tot 27 december of 2 januari koel bewaard worden.

Bestellen doe je simpelweg via een bestelformulier door op onderstaande knop te klikken en dit t.e.m. donderdag 16 december (kerst) of donderdag 23 december (nieuwjaar).

Instagram

Facebook

Speistraat 43

9030 Mariakerke

© 2020 Sir Catering - Alle rechten voorbehouden